top of page

hydrotherapie

Bij de hydrotherapiesessies dobbert je baby naar hartelust rond in een speciaal ontworpen badje onder jouw toezicht. Je baby ervaart zo voor het eerst terug het veilige gevoel van het vruchtwater in de baarmoeder. Het water heeft een aangename temperatuur tussen de 35 en 37 graden. Het is chloorvrij, wordt bij elke sessie ververst en door ozon gezuiverd.

 

De hydrotherapie helpt goed tegen krampjes en reflux en bevordert de emotionele en fysieke groei. Je baby krijgt meer zelfvertrouwen en slaapt beter. 

Bij Bubblebee kunnen baby's terecht vanaf 14 dagen (wanneer het navelstompje er is afgevallen) tot ongeveer 18 maanden

Tot 5 à 6 maanden (afhankelijk van de kracht van je baby) krijgen ze een speciaal ontworpen drijfring (neckfloat) rond hun nekje. Na die leeftijd zijn ze vaak sterk genoeg om om te kantelen, daarom bieden wij ook een chestfloat of seatfloat aan, zodat je kleintje tot 18 maanden kan komen genieten. 

Het is aangeraden om zo jong mogelijk met babyspa sessies te beginnen, zodat je baby kan wennen en ze maximaal kunnen helpen bij de ontwikkeling. Uiteraard is dat geen vereiste en is je baby op elk moment welkom. 

Voordelen van hydrotherapie:

Bevordert

♡ de spierontwikkeling en botten

♡ de motorische ontwikkeling

♡ het immuunsysteem

♡ de longen en ademhaling

♡ de spijsvertering

♡ de bloedsomloop

♡ het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

♡ het slaapritme

Helpt tegen

♡ krampjes

♡ reflux

bottom of page